IX. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf Molnár Órás kupáért 2024 plakát web

IX. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf és Molnár órás kupáért

Közzétéve: 2024. március 25.

Kilencedik alkalommal rendezzük meg a Mátrában a Parád és Bodony települések közötti útszakaszon a Veterán Hegyi Felfutó Menetpróbát a Gulf és Molnár órás kupáért. 2024. július 28-án várunk minden veteránjármű tulajdonost és oldtimer járműveket kedvelő érdeklődőt a rendezvényünkre. A program a parádi depóban kezdődik, majd a menetpróba helyszínén folytatódik. Részletesebben a plakátunkról tájékozódhat.

Tovább olvasom
VIII. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf & Molnár Órás kupáért - 2023 plakát web

VIII. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf és Molnár órás kupáért

Közzétéve: 2023. június 25.

Nyolcadik alkalommal rendezzük meg a Mátrában a Parád és Bodony települések közötti útszakaszon a Veterán Hegyi Felfutó Menetpróbát a Gulf és Molnár órás kupáért. 2023. július 30-án várunk minden veteránjármű tulajdonost és oldtimer járműveket kedvelő érdeklődőt a rendezvényünkre. A program a parádfürdői depóban kezdődik, majd a menetpróba helyszínén folytatódik. Részletesebben a plakátunkról tájékozódhat.

Tovább olvasom
VII. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért - 2022 plakát web

VII. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért

Közzétéve: 2022. június 26.

Hetedik alkalommal rendezzük meg a Mátrában a Parád és Bodony települések közötti útszakaszon a Veterán Hegyi Felfutó Menetpróbát a Gulf kupáért. 2022. július 31-én várunk minden veteránjármű tulajdonost és oldtimer járműveket kedvelő érdeklődőt a rendezvényünkre. A program a parádfürdői depóban kezdődik, majd a menetpróba helyszínén folytatódik. Részletesebben a plakátunkról tájékozódhat.

Tovább olvasom
VI. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért - 2021 plakát

VI. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért

Közzétéve: 2021. június 27.

Hatodik alkalommal rendezzük meg a Mátrában a Parád és Bodony települések közötti útszakaszon a Veterán Hegyi Felfutó Menetpróbát a Gulf kupáért. 2021. július 25-én várunk minden veteránjármű tulajdonost és oldtimer járműveket kedvelő érdeklődőt a rendezvényünkre. A program a parádfürdői depóban kezdődik, majd a menetpróba helyszínén folytatódik. Részletesebben a plakátunkról tájékozódhat.

Tovább olvasom
V. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért - 2020 plakát

V. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért

Közzétéve: 2020. június 28.

Tisztelettel meghívunk minden veteránjármű tulajdonost és oldtimer járműveket kedvelő érdeklődőt a 2020. július 26-án Parád és Bodony települések között lebonyolításra kerülő rendezvényre.

Tovább olvasom
IV. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért - 2019 plakát

IV. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért

Közzétéve: 2019. június 30.

Tisztelettel meghívunk minden veteránjármű tulajdonost és oldtimer járműveket kedvelő érdeklődőt a 2019. július 28-án Parád és Bodony települések között lebonyolításra kerülő rendezvényre.

Tovább olvasom
III. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért - 2018 plakát

III. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért

Közzétéve: 2018. június 24.

Tisztelettel meghívunk minden veteránjármű tulajdonost és oldtimer járműveket kedvelő érdeklődőt a 2018. július 29-én lebonyolításra kerülő rendezvényre, Parádra.

Tovább olvasom
II. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért - 2017 kiemelt kép

II. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért

Közzétéve: 2017. június 30.

2017. július 30-án ismételten megrendezésre került a Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba OB futama Parádon. Tisztelettel meghívunk minden veteránjármű tulajdonost és oldtimer járműveket kedvelő érdeklődőt.

Tovább olvasom
I. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba 2016 Kiemelt Kép

I. Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba OB Parádon

Közzétéve: 2016. június 30.

2016. július 31-én kerül megrendezésre első alkalommal a Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba OB futama Parádon. A nevezők 1 edző és 2 mért futamot teljesítenek a Parádot Bodony településsel összekötő útszakaszon.

Tovább olvasom