VI. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért - 2021 plakát

VI. Parádi Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba a Gulf kupáért

Hatodik alkalommal rendezzük meg a Mátrában a Parád és Bodony települések közötti útszakaszon a Veterán Hegyi Felfutó Menetpróbát a Gulf kupáért. 2021. július 25-én várunk minden veteránjármű tulajdonost és oldtimer járműveket kedvelő érdeklődőt a rendezvényünkre. A program a parádfürdői depóban kezdődik, majd a menetpróba helyszínén folytatódik. Részletesebben a plakátunkról tájékozódhat.

Összefoglaló

A lezárásokat követően a parádi menetpróbára ismét rengeteg jármű nevezése érkezett. Örömmel tölt el bennünket, hogy évről-évre egyre jobb hangulatban telik a versenynap. Idén egy pár perces kis eső szakította meg a szikrázó napsütést, de egy gyors módosítást eszkötölve ez sem jelentett gondot. A motorosok mezőnye helyett az autósok rajtoltak el, hogy gyorsabban száradjon a pálya. Bejött 🙂

Az edzést két mért futam követtett, majd a parádfürdői Freskó étterem kertjében Tóth Zsolt emlékére ültettünk fát. Ez idő alatt zajlott az eredmények feldolgozása és következett a díjkiosztó. Nem csak a kategóriák első három helyezettje vehette át a kupákat. Rekord számú különdíjban részesült a mezőny.

A Vajvoda Sándor emlékkupát 2021-ben a 26-os rajtszámú Skoda 130LR tulajdonosa nyerte el. Gratulálunk a gyönyörű autóhoz.

Köszönjük a rendezvény iránti nagy érdeklődést és 2022-ben is várunk vissza mindenkit a VII. Parádi Hegyi Felfutó Menetpróbára július utolsó vasárnapján.

A menetpróbán készült néhány fotó

További képek a Google Fotók 2021 mappában, illetve a galéria oldalon találhatók.