A Veterán Parád különdíja

Hotel Ózon & Luxury Villas****superior

Legszebb jármű különdíj

2024. július 28-án kerül megrendezésre 9. alkalommal Parád és Bodony települések között a MAVAMSZ Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba Országos Bajnokság IV. futama a Molnár Órás kupáért

A Hotel Ózon & Luxury Villas****superior a legszebb jármű díjának ajánlott fel 2 fő részére 2 éjszakás ajándékutalványt félpanziós ellátással.

Megnézem a hotel weblapjátTovább a részvételi feltételekhez

Hotel Ózon & Luxury Villas****superior

Néhány kép a hotel wellness részlegéről, panoráma szaunájáról, gasztronómiájáról és superior szobáiról és a kilátásról a Mátrára.

További képek, videók és információk a hotelozon.hu weblapon.

Megnézem a hotel weblapjátTovább a részvételi feltételekhez

Részvételi feltételek

A Hotel Ózon & Luxury Villas****superior által felajánlott legszebb jármű díjat az kapja, akinek a járművére a legtöbben szavaztak a menetpróba rendezői (egy szavazat / fő), illetve a Hotel Ózon képviseletében jelen lévő személy, akinek szavazata duplán számít).

A legtöbb szavazatot kapott jármű tulajdonosának az eredményhirdetés alkalmával a Hotel Ózon & Luxury Villas****superior képviseletében jelen lévő személy adja át a díjat.

Nem minősül érvényes szavazatnak, ha azt a menetpróba szervezőinek és közeli hozzátartozóinak, a Mátra Classic SE tagjainak, illetve támogatóinak járművére adják le.

Megnézem a hotel weblapjátA menetpróba részvételi feltételei és nevezés