Veterán Autó- és Motor Találkozó Parádon

2015-ben került megrendezésre első alkalommal a Veterán Autó- és Motor Találkozó Parádon (Parádfürdőn). A nevezők egyszerű ügyességi feladatokat oldottak meg a számukra épített pályán, majd a járműveiket Parádfürdő híres parkjában felsorakoztatva egy kiállítás keretein belül tekinthették meg az érdeklődők. Ez idő alatt a veteránozók az Ilona völgybe szervezett túrán vettek részt, majd egy jó hangulatú ebédet követően az eredményhirdetés zárta az eseményt.

2016-ban már térségi, úgynevezett csillag túrával várták a jelentkezőket. Az útvonal Parádfürdőről indulva érintette Parád, Recsk, Bodony és Parádsasvár településeket, ahol különböző feladatokkal várták a résztvevőket. A kör teljesítése után a Freskó Étteremben megebédelve már jóllakottan várták az eredményhirdetést és Strubel József Dedi STIHL Timbersport bemutatóját. Őt már ismerték a veteránosok, hisz jól megdolgoztatta őket a nap folyamán.

A rengeteg biztatás és pozitív visszajelzés hatására, a jövőben még színvonalasabb rendezvénnyel várunk minden veteránozót az ország egyik legszebb településén Parádon.

Videók

Elérhetőségeink

Szervező: Révész Zoltán

Telefon: +36 70 387 1105

Email: veteranparad@gmail.com

Cím: 3244 Parádfürdő, Parkoló

Támogatóink, Partnereink